VELKOMMEN I TROLDHØJ

Vi vil byde jer hjertelig velkommen i Troldhøj Børnehave og Vuggestue og vil her gerne fortælle lidt om vores baggrund.

Troldhøj har tidligere eksisteret som kommunal institution, men blev lukket ned i 2008. På initiativ af 3 tidligere medarbejdere, genopstod Troldhøj Børnehave i privat regi d. 1. august 2009 med plads til 27 børn. Hurtigt opstod idéen om at købe nabohuset og indrette vuggestue der og d. 1. oktober 2010, slog vi så dørene op til vores vuggestue med plads til 14 børn.

Troldhøj ligger centralt i Nexø by og har et dejligt nærmiljø, hvor bibliotek, havn, forretninger og offentlig transport er lige uden for døren og vi har skov, strand og klipper som nærmeste ”nabo”.

Vores primære værdigrundlag tager udgangspunkt i sundhed, hvilket bla. indebærer sund kost, bevægelse, nærhed og trygge rammer, som en aktiv og engageret personalegruppe står inde for at give børnene i deres tid i Troldhøj.

I vil som forældre have muligheden for, sammen med os, at præge jeres barns hverdag, skabe gode og trygge rammer, traditioner og kultur i tråd med vores værdigrundlag.

I kan læse mere om, både vores værdigrundlag og læreplaner her på hjemmesiden, og vi står altid til rådighed for en snak eller et besøg i institutionen.

Scroll to Top